Verzend- en Retourbeleid

Levertijd

Uw bestelling zal in de regel binnen 2 à 3 werkdagen worden geleverd. Indien een bestelling niet binnen 2-3 werkdagen geleverd kan worden omdat deze niet voorradig is, dan nemen wij contact met u op en afspraken gemaakt omtrent aangepaste levertijd.

Verzendkosten

Wij versturen de bestellingen via pakketpost van DHL. De verzendkosten bedragen:

  • Nederland: Gratis verzending vanaf 50 euro

Betaalmogelijkheden

U kunt bij ons veilig betalen via iDeal of PayPal. Zodra wij het aankoopbedrag hebben ontvangen, versturen wij de bestelling binnen 2 à 3 werkdagen.

Retourneren & Ruilen ( Herroepingsrecht )

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u mag uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retouneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retouneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 6.95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via nobelwebshop@gmail.com.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen of is een product gebruikt, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

© 2022 - 2024 Nobel Schoenen | sitemap | rss